top of page

Yassir

Ik ben als maatschappelijk werker ruim 15 jaar werkzaam geweest in het sociale, de GGZ (ambulant en klinisch) en het forensische domein. Verder ben ik bij een arbodienst werkzaam geweest in de sociaal medische begeleiding bij verzuimtrajecten. Ik ben daarnaast gediplomeerd psychosociaal therapeut met als expertise hypnotherapie. Tijdens deze intensieve 4-jarige opleiding heb ik de kracht van het werken met het onderbewustzijn in trance zelf mogen ervaren.  

Bij Centrum Richting geef ik o.a. psychosociale therapie, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, coaching en workshops.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor thema’s rondom zingeving en je persoonlijke zoektocht.

​​​​

Yassir.jpg
Janine oner ons.jpg

Janine

Ik heb in Nijmegen Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en ben werkzaam als Onderwijskundig Adviseur bij een grote overheidsorganisatie. In een vorige baan werkte ik als docent en coach op een ROC, waar ik veel vreugde haalde uit het coachen van jongeren. Dit heeft mij er toe aangezet om de opleiding jeugd- en opvoedcoach te volgen bij de Regenboog Academy (afgerond) en recent adolescenten psychologie te gaan studeren bij de Open Universiteiten. Daarnaast heb ik een 4-jarig avondcursus Psychologische Astrologische gedaan.

Bij Centrum Richting bied ik coaching trajecten aan voor jongeren  en geef ik o.a. workshops  over Adolescenten Psychologie en Psychologische Astrologie.

​​​

Waar staan wij voor?

Onze missie is om mensen te stimuleren om dicht bij zichzelf te blijven zodat ze vanuit hun behoeften en kwaliteiten in verbinding kunnen zijn met hun leefomgeving. In essentie hebben mensen vaak dezelfde (basis) behoeften en verschillen wij weinig van elkaar. Doordat mensen andere levensaccenten, en de daarbij behorende uitdagingen hebben, beleven wij de wereld voornamelijk vanuit ons eigen perspectief. Door het verruimen van dit perspectief enerzijds en meer begrip voor personen in onze leefomgeving anderzijds, ontstaat er meer bewustwording en verbinding.

Logo zonder tekst.png
bottom of page