Yassir foto.jpg
Janine oner ons.jpg

Yassir

Mijn naam is Yassir en samen met mijn vrouw heb ik Centrum Richting opgezet. Ik heb de overtuiging dat iedereen (al dan niet verborgen) kwaliteiten heeft die uniek zijn en meer gezien mogen worden. Helaas worden deze kwaliteiten (vaak onbewust) door de omgeving vaak onderdrukt waardoor iemand zich gaat aanpassen. Dit kan uiteindelijk tot diverse klachten leiden. Ik geloof dat het leven je vroeg of laat uitnodigt om deze ondergesneeuwde kwaliteiten op te gaan graven. Ik help je graag om je te herinneren wat je mogelijkheden zijn!

Ik ben als maatschappelijk werker ruim 15 jaar werkzaam geweest in het sociale, de GGZ (ambulant en klinisch) en het forensische domein. Verder ben ik bij een arbodienst werkzaam geweest in de sociaal medische begeleiding bij verzuimtrajecten. Ik ben daarnaast gediplomeerd psychosociaal therapeut met als expertise hypnotherapie. Tijdens deze intensieve 4-jarige opleiding heb ik de kracht van het werken met het onderbewustzijn in trance zelf mogen ervaren.  

Bij Centrum Richting geef ik o.a. psychosociale therapie, persoonlijke ontwikkelingstrajecten, coaching en workshops.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor thema’s rondom zingeving en je persoonlijke zoektocht.

 

Janine

Ik ben Janine en mede oprichtster van Centrum Richting. Binnen Centrum Richting zet ik mijn energie, kennis en ervaring in om anderen uit te nodigen om echt in contact te komen met hun innerlijke behoeftes, verlangen en drijfveren. Dit zodat een ieder vanuit meer zelfinzicht de wereld tegemoet kan treden.  Mijn overtuiging is dat de relatie die je met jezelf hebt, de aller belangrijkste en bepalendste relatie is in je leven. Vanuit deze relatie reageer je op je omgeving.

Ik heb in Nijmegen Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en ben werkzaam als Onderwijskundig Adviseur bij een grote overheidsorganisatie. In een vorige baan werkte ik als docent en coach op een ROC, waar ik veel vreugde haalde uit het coachen van jongeren. Dit heeft mij er toe aangezet om de opleiding jeugd- en opvoedcoach te volgen bij de Regenboog Academy (afgerond) en recent adolescenten psychologie te gaan studeren bij de Open Universiteiten. Daarnaast heb ik een 4-jarig avondcursus Psychologische Astrologische gedaan.

Bij Centrum Richting bied ik coaching trajecten aan voor jongeren  en geef ik o.a. workshops  over Adolescenten Psychologie en Psychologische Astrologie.

Waar staan wij voor?

Onze missie is om mensen te stimuleren om dicht bij zichzelf te blijven zodat ze vanuit hun behoeften en kwaliteiten in verbinding kunnen zijn met hun leefomgeving. In essentie hebben mensen vaak dezelfde (basis) behoeften en verschillen wij weinig van elkaar. Doordat mensen andere levensaccenten, en de daarbij behorende uitdagingen hebben, beleven wij de wereld voornamelijk vanuit ons eigen perspectief. Door het verruimen van dit perspectief enerzijds en meer begrip voor personen in onze leefomgeving anderzijds, ontstaat er meer bewustwording en verbinding.

Praktijk deco boom.jpg
Logo zonder tekst.png